Largo Winch 23 - De Karmanlijn

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Karmanlijn
Nieuw
Largo Winch - SC
Softcover
€ 9,99

Inhoud

De Kármán-lijn is een denkbeeldige grens op een hoogte van 100 kilometer boven de Aarde.

Tijdens een incognito bezoek aan een tinmijn in Indonesië ontdekt Largo Winch tot zijn verbazing dat een van zijn dochterondernemingen kinderen tewerkstelt om essentiële onderdelen voor smartphones te kunnen maken. De miljardair beslist om Groep W in de richting van een meer ethische en groenere economie te sturen, maar zonder de spitstechnologie te verwaarlozen. Voornamelijk die technologie die met de ruimtevaart heeft te maken, of het nu gaat om satellieten of het opruimen van afval in een baan om de aarde.
Largo Winch zal het pad kruisen van Jarod en Demetria Manskind, jonge en geniale ondernemers met een explosieve moraal en dito ideeën. Zij laten geen gelegenheid voorbijgaan om hem in de media belachelijk te maken. Hun ontmoeting is als een voorbode van grote problemen, zoals een ruimtevlucht die wel eens verkeerd zou kunnen aflopen. Want in de schaduwen zijn mysterieuze moordenaars met onduidelijke motieven aan het werk.

De wereld van de economie mag dan aan het veranderen zijn, de manieren waarop sommige criminelen zaken doen zijn dat allerminst.

Overige productgegevens

Held/serie: Largo Winch
Reeks/Deel: Largo Winch 23
Uitgavereeks: Largo Winch - SC
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031439447
Scenarist(en): Giacometti, Eric
Tekenaar(s): Francq, Philippe
Genre(s): Actie, Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00