Last Man 1-3 pakket - Actiepakket

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Last Man is de mangareeks van Bastien Vivès die hij maakt in studioverband. Vivès schrijft het scenario en tekent zelf de personages. Voor het verhaal lieten de makers zich beïnvloeden door games.

De twaalfjarige Adrian Velba doet aan gevechtssporten en mag voor het eerst deelnemen aan het grote jaarlijkse tornooi van koning Virgel en koningin Efira. Maar zijn gelegenheidspartner, de tengere Vlad, wordt enkele uren voor het afsluiten van de inschrijvingen ziek. Zware slag voor Adrian, want je moet met tweeën zijn om binnen te geraken. De gemiste kans? Neen! Want op het laatste moment duikt de robuuste, onbekende Richard Aldana op die Adrian voorstelt om samen te strijden. Adrians moeder, de bloedmooie Marianna, is achterdochtig, maar stemt uiteindelijk toch in om Adrian een plezier te doen.

Overige productgegevens

Held/serie: Last Man
Reeks/Deel: Last Man 1-3 pakket
Scenarist(en): Balak (Yves Begerei) , Vivès, Bastien
Tekenaar(s): Sanlaville, Michaël , Vivès, Bastien
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. Deel 1
2. Deel 2
3. Deel 3

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00