Lectrr - Collectie - Vlaanderen volgens Lectrr

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vlaanderen volgens Lectrr
Nieuw
Lectrr - Collectie
Softcover
€ 24,99

Inhoud

Uitmuntende vaste cartoonist van De Standaard, de kwaliteitskrant De Vlaming, hij blijft de gemoederen bezighouden. Het voorbije jaar verscheen er een uiterst succesvolle televisiereeks, een officiële, zeer serieuze Canon en een iets minder serieuze variant. Dat alles om de Waarheid te achterhalen over wat Vlaanderen is en waar het heen gaat. Een uit de hand gelopen identiteitscrisis.

Gelukkig zijn er naast al die televisiemakers, schrijvers en academici ook nog cartoonisten die als geen ander hebben begrepen dat de Waarheid schuilt in de uitvergroting.

Laten we maar gewoon lekker kort door de bocht zeggen hoe het is: de Vlaming is een harde werker, houdt van goede spijzen, vreest het onbekende (inclusief de Waal), wantrouwt België (tenzij het de nationale voetbalploeg betreft), is separatistisch en houdt van gezellig samenzijn.

Lectrr is sinds jaar en dag huiscartoonist bij De Standaard. Om voor eens en altijd een antwoord te bieden op de vraag wie de Vlaming is, dook hij zijn archief in en vat hij onze recente geschiedenis in een bont kleurenpallet. Herbeleef de hoogtepunten en ergernissen van weleer, en vergeet vooral niet te lachen.

Overige productgegevens

Held/serie: Lectrr - Collectie
Reeks/Deel: Lectrr - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464759945
Scenarist(en): Lectrr (Steven Degryse)
Tekenaar(s): Lectrr (Steven Degryse)
Genre(s): Maatschappij, Satire
Uitgever: Borgerhoff en Lamberigts

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00