Lemuria - Citadel 3 - Alpha

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Alpha
Nieuw
Lemuria - Citadel 3
Softcover
€ 12,50

Inhoud

Laatste deel van de spin-off van Sytse S. Algera's vrij succesvolle fantasy- en sf-reeks Lemuria. Citadel is getekend door Karly Engracia. Rusland treedt op als een aartsvijand die een nieuwe energiebron voor zichzelf wil houden, terwijl de wereld snakt naar energiebronnen.

Een verborgen grottenstelsel onder het gebergte van de Himalaya. Een bergbeklimmer die duizenden glimmende schijfjes vindt. Honderden grotten die onbekende transportmiddelen, wapens en een geheimzinnige bron van oneindige energie herbergen. Geen enkele wereldleider wil deze nieuwe mogelijkheden missen. Spionnen worden op pad gestuurd en elitetroepen maken zich klaar om zich deze geheimen toe te eigenen. Alles in naam van de vrede voor een prijs die betaald wordt in bloed. Sommige grotten bevatten geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven. Gevaren die niet alleen onze maatschappij bedreigen, maar mogelijk zelfs het voortbestaan van de gehele mensheid. 

In dit afsluitende deel van de Citadel-trilogie komt alles samen. Goed/kwaad, verleden/heden en de toekomst. Zal de wereld gebruik kunnen maken van deze nieuwe energiebron voor de mensheid?

Overige productgegevens

Held/serie: Lemuria
Reeks/Deel: Lemuria - Citadel 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492865434
Scenarist(en): Algera, Sytse
Tekenaar(s): Engracia, Karly
Genre(s): Actie, Avontuur, Science Fiction
Uitgever: Comic Watch

Ook beschikbaar

Alpha
Nieuw
Lemuria - Citadel 3
Hardcover
€ 24,95

In deze reeks

1. Omega
2. Infinity

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00