Lester Cockney 9 - Op de vuist

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Zoals veel Ieren beproefde Lester Cockney liever zijn geluk in Amerika dan terug te keren naar zijn door de Engelsen onderdrukte en uitgehongerde vaderland. Hij kreeg die kans toen fokkers hem vroegen een kudde runderen van India naar de Verenigde Staten te brengen. Met zijn hindoegeliefde Taranna ontdekt Lester de Far West met zijn beloften van een betere toekomst. Hij droomt al van een eigen ranch...

De moord op een van zijn opdrachtgevers haalt echter een streep door zijn plan om grond te kopen waar hij kan fokken met enkele dieren die hij voor zichzelf heeft meegenomen. Nadat hij zich voor zijn diensten heeft laten betalen, vervolgt Lester zijn weg, nog steeds vastbesloten om zich in deze nieuwe wereld te vestigen. Dat is echter niet naar de zin van de oude immigranten, die machtige grootgrondbezitters zijn geworden en er bij het handhaven van hun bewind niet voor terugdeinzen om hun buren te vermoorden. Verder krijgt Lester nog te maken met veedieven en met roodhuiden die zich voorgenomen hebben om hun grond tot elke prijs te verdedigen en waarvan een opperhoofd zijn oog op Taranna heeft laten vallen. En hij krijgt vooral te maken met de huurmoordenaar die de opdracht heeft om hem te doden en die hem erg goed schijnt te kennen... Zou het Dan kunnen zijn, de grootste vijand uit zijn jeugd ?

Overige productgegevens

Held/serie: Lester Cockney
Reeks/Deel: Lester Cockney 9
Verschijningsdatum: Week 49, december 2005
ISBN: 9789055815777
Scenarist(en): Franz (Franz Drappier)
Tekenaar(s): Franz (Franz Drappier)
Genre(s): Geschiedenis, Reizen
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00