Libertalia 2 - De muren van Eden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De muren van Eden
Nieuw
Libertalia 2
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

De vrijstaat Libertalia is nog maar net gesticht of Misson en Carracioli stuiten al op nieuwe problemen. De organisatie van hun "vrije" gemeenschap heeft nog heel wat voeten in de aarde. Zo botst hun utopistische ideeëngoed op de natuurlijke luiheid van de enen en de gewelddadige inborst van de anderen. Ze moeten bovendien komaf maken met oude en diepgewortelde gewoonten die de kop weer opsteken. Tot overmaat van ramp worden ze ook van buitenaf bedreigd. Zal het libertaire project de uiteenlopende visies van hun leiders overleven?

Tweede deel van dit grootse piratenavontuur, gepland als een drieluik. Voor de fans van Long John Silver. Libertalia zou een vrijstaat zijn geweest die vanuit utopistische motieven door piraten werd gesticht. Het bestaan ervan is nooit bewezen maar werd beschreven in "A General History of the Pyrates van Daniel Defoe (1726)". Scenariodebuut van Fabienne Pigère, een gereputeerde professor geschiedenis en archeologie.

Overige productgegevens

Held/serie: Libertalia
Reeks/Deel: Libertalia 2
ISBN: 9789030373476
Scenarist(en): Miel, Rudi , Pigière, Fabienne
Tekenaar(s): Grella, Paolo
Genre(s): Avontuur, Piraten
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. Triomferen of sterven
3. De wegen naar de hel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00