Liefhebben voor Twee - Liefhebben voor Twee

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Liefhebben voor Twee
Nieuw
Liefhebben voor Twee
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

In dit heel persoonlijke, ontroerende en oprecht vertelde verhaal vertelt Stephen Desberg over zijn eigen ouders en voornamelijk zijn moeder voordat hij geboren werd. Hij gaat opnieuw in zee met tekenaar Emilio van der Zuiden (De Autoreportages van Margot) met wie hij al het one-shot De Engelen van Auschwitz maakte.

Monique is twintig jaar jong en droomt er alleen maar van om geëmancipeerd te zijn. In 1941 komt ze terecht in het bezette Parijs en ontdekt de roes van de hoofdstad. Ze ontmoet er Francis, trouwt in een opwelling met hem en baart Nicole. Maar Monique probeert te begrijpen hoe ze van haar eigen dochter moet houden, dit onschuldige kind dat haar van haar vrijheid berooft. Bij de bevrijding ontmoet Monique een Amerikaanse officier en ontdekt de ware liefde. Om haar passie te kunnen uitleven, besluit de jonge vrouw al haar rechten op haar dochter op te geven en Nicole aan haar vader over te laten. Van nu af aan worden moeder en dochter gedwongen elkaar te zoeken, te missen, te vinden.

Overige productgegevens

Held/serie: Liefhebben voor Twee
Reeks/Deel: Liefhebben voor Twee
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085527411
Scenarist(en): Desberg, Stephen
Tekenaar(s): Zuiden, Emilio van der
Genre(s): Drama, Geschiedenis
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00