Lois 6 - In de klauwen van de valk

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Parijs, 1685, crisisvergadering in de Admiraliteit. Op vier jaar tijd zijn drie schepen van de koninklijke marine van Lodewijk XIV, die terugkeerden uit het Oosten met waardevolle ladingen aan boord, verdwenen in de Indische Oceaan. De laatste in dat rijtje vervoerde afgezanten van de koning van Siam, Phra Narai.

In allerijl wordt een missie op poten gezet naar Ayutthaya, de hoofdstad van het koninkrijk Siam, om de diplomatieke en handelsbetrekkingen tussen de Fransen en de Siamezen weer op gang te brengen. Lois Lorcey maakt hier deel van uit en moet trachten het mysterie van de verdwijning van de schepen van de koning op te helderen.

Overige productgegevens

Held/serie: Loïs
Reeks/Deel: Lois 6
ISBN: 9789030368427
Scenarist(en): Martin, Jacques
Tekenaar(s): Pâques, Olivier
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. De zonnekoning
3. De zwarte code
5. De Apollo

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00