Lou! 5 - Laserninja

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Laserninja
Nieuw
Lou! 5
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Oké, dat het gebouw waar ze opgroeide, midden in de nacht in rook opgaat, is natuurlijk een grote schok, maar als je diezelfde nacht hoort dat je een broertje krijgt, compenseert dit geweldige nieuws de tegenslag behoorlijk. Zo begint Lou’s
veertiende levensjaar, in stijl. Alles loopt op rolletjes. Of niet. In de kamer van een groot hotel in het stadscentrum bladert ze door het geheime dagboek dat haar moeder als puber bijhield. Grappig, dit dagboek verklaart veel over hoe haar moeder is, en waarom ze zo van elk moment probeert te genieten. Maar tegelijk roept het ook vragen op, ze zoekt naar parallellen en kijkt of ze er iets van kan opsteken. Of niet. En daarna, ach ja, het leven gaat verder... De vriendinnen die niet veranderen, maar die ze toch steeds met andere ogen ziet, het eindeloze zoeken naar een nieuw appartement en dan nog dat gedoe met die twee jongens, kiezen tussen Paul en Tristan. Of niet. Ze is terug! De nieuwe avonturen van onze wervelende Lou, zoals altijd gevoelig en charmant verteld door Julien Neel. Lou is het gevoelige verhaal van de jeugd, grappig en onweerstaanbaar.

Overige productgegevens

Held/serie: Lou!
Reeks/Deel: Lou! 5
ISBN: 9789491684821
Scenarist(en): Neel, Julien
Tekenaar(s): Neel, Julien
Genre(s): Kinderen
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. Modderbroek
3. Het autobuskerkhof
4. Idyllen
6. De kristallen leeftijd
7. De hut
8. Op naar nieuwe avonturen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00