Louisiana 2 - De kleur van bloed - Deel 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De kleur van bloed - Deel 2
Nieuw
Louisiana 2
Softcover
€ 9,99

Inhoud

New Orleans, 1961. Louise Soral is een nakomeling van een plantersfamilie uit Louisiana. Nu is ze een vrouw in de herfst van haar leven. Wanneer haar kleindochters vragen beginnen te stellen over het leven op de plantages van toen, beseft ze dat haar familieverhaal zal verdwijnen als ze haar moed niet bijeenraapt en hun het pijnlijke verhaal vertelt. Met de hulp van haar meid, een kleurlinge, besluit Louise haar herinneringen en duisterste familiegeheimen uit het zuiden van de Verenigde Staten op papier te zetten. Als laatste getuige van een lang vervlogen tijd, doorlopen haar memoires bijna een eeuw geschiedenis.

Doorheen drie albums wordt het verhaal verteld van meerdere vrouwen op deze plantages, in een misogyne, racistische en gewelddadige samenleving. Geïnspireerd op waargebeurde feiten, in de lijn van The sound of fury van William Faulkner en Gone with the wind van Margaret Mitchell.

Overige productgegevens

Held/serie: Louisiana
Reeks/Deel: Louisiana 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085586135
Scenarist(en): Chrétien, Léa
Tekenaar(s): Toussaint, Gontran
Genre(s): Drama, Historisch
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00