Love (Animal Kingdom) 1-3 pakket - De Vos + De Tijger + De Leeuw

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

* Tekstloos!
* Formaat: 170 x 236 mm

Een doodstille menigte dieren, zo roerloos als de schaduwen van de jungle in de verzengende zon. Geen geluid, want dan zal de jager reageren... Stilte begeleidt elke stap van het grootste landroofdier, de majestueuze moordenaar zwerft rond op zoek naar zijn prooi. Maar vandaag glipt zijn eerste prooi schaamteloos tussen zijn klauwen vandaan. En dit is slechts het begin van een reeks teleurstellingen want het lijkt erop dat voor een keer de waarden van het woud zijn omgedraaid. Vandaag is het de dag van de wraak van de onderdrukten, want vandaag is het gewoon een ontzettende rotdag voor de koning van de jungle!

Bertolucci heeft het gepresteerd om begrip te kweken voor de eeuwige kringloop van het leven door de ogen van de tijger. Zelfs zonder tekst weet hij spanning en vaart te behouden in een verhaal zo oud als de wereld.

Overige productgegevens

Held/serie: Love (Animal Kingdom)
Reeks/Deel: Love (Animal Kingdom) 1-3 pakket
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Brrémaud (Frédéric Brémaud)
Tekenaar(s): Bertolucci, Federico
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. De vos
2. De Tijger
3. De Leeuw
4. De dinosaurus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00