Lucky Luke - Dupuis 19 - Naijver in Painful Gulch

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op weg naar het westen komt Lucky Luke langs Painful Gulch. Hij wordt daar lastiggevallen door mannen, die zijn oren en zijn neus willen zien. Het blijkt om een vete te gaan tussen twee families, de O'Hara's en de O'Timmins. De O'Hara's hebben allemaal grote flaporen en de O'Timmins hebben allemaal een grote rode neus. Op die manier herkennen ze elkaar.
Op verzoek van de rest van de bevolking van Painful Gulch probeert Lucky Luke te bemiddelen, maar zijn pogingen halen niets uit. Ook het organiseren van een feest, waarbij de O'Hara's en de O'Timmins afwisselend de prijzen winnen, blijkt niet te helpen.
Het blijkt nodig om hardere maatregelen te nemen...

Overige productgegevens

Held/serie: Lucky Luke
Reeks/Deel: Lucky Luke - Dupuis 19
Verschijningsdatum: 1962
Scenarist(en): Goscinny, René
Tekenaar(s): Morris (Maurice de Bevere)
Genre(s): Humor, Western
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00