Lucky Luke - Dupuis 20 - Billy the Kid

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sedert William H. Bonney, alias Billy the Kid zich in Fort Weakling heeft gevestigd, heerst er in die stad een terreur. Iedereen is bang voor deze jeugdige desperado. Lucky Luke niet. Als hij in Fort Weakling aankomt geeft hij Billy the Kid de behandeling van een deugniet. Dit trekt de belangstelling van Josh Belly, de enige inwoner van Fort Weakling die nog een greintje moed heeft.

Lucky Luke laat zich inhuren om Billy the Kid te arresteren en berecht te krijgen. Als het goedschiks echter niet blijkt te lukken, dan moet het maar kwaadschiks ...
 

Overige productgegevens

Held/serie: Lucky Luke
Reeks/Deel: Lucky Luke - Dupuis 20
Verschijningsdatum: 1962
Scenarist(en): Goscinny, René
Tekenaar(s): Morris (Maurice de Bevere)
Genre(s): Humor, Western
Uitgever: Dupuis

Ook beschikbaar

Billy the Kid
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Lucky Luke - Dupuis 20
Softcover
€ 7,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00