Lucky Luke - Dupuis 23 - De Daltons op vrije voeten

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Verenigde Staten hebben een nieuwe president, en deze kondigt een algehele amnestie af. Hierdoor komen alle bandieten op vrije voeten, zo ook de Daltons.
In Awful Gulch openen ze een saloon en gedragen zich overdag als nette ondernemers. 's-Nachts echter graven ze een tunnel naar de plaatselijke bank (tunnels graven zijn ze goed in). Helaas voor hen zorgt Lucky Luke er voor dat de bank steeds weer verhuist. Als de Daltons dan maar de postkoets overvallen zijn ze weer voortvluchtig.

In het tweede verhaal in dit album wordt de gevangenis, waar de Daltons zijn opgesloten, aangevallen door Apachen op het oorlogspad. Om zich te verdedigen krijgen alle gevangen ook wapens. Als de cavalerie samen met Lucky Luke de gevangenis heeft ontzet blijken de Daltons van de gelegenheid gebruik te hebben gemaakt om te ontsnappen. Ze worden al snel gevangen genomen door de indianen, maar een miraculeus toeval behoedt hen van een zekere dood, en bezorgt met name Averell een zeker aanzien.
Ondertussen komt Lucky Luke naar de stam om met de indianen te onderhandelen...

Overige productgegevens

Held/serie: Lucky Luke
Reeks/Deel: Lucky Luke - Dupuis 23
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031401864
Scenarist(en): Goscinny, René
Tekenaar(s): Morris (Maurice de Bevere)
Genre(s): Humor, Western
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00