Lucky Luke - avonturen van, de 3 - De man van Washington

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De man van Washington
Nieuw
Lucky Luke - avonturen van, de 3
Softcover
€ 7,95

Inhoud

De presidentsverkiezingen zijn in aantocht en het gevaar voor aanslagen is reëel. Lucky Luke wordt belast met het escorteren van de kandidaat Rutherford Hayes die in het Wilde Westen stemmen denkt te gaan winnen. De reis voert van Memphis naar Texas, van indianenstammen naar beruchte saloons. Het derde Lucky Luke-album van Gerra en Achdé, De man van Washington, is een hilarisch verhaal waarin de politieke zeden van de blanke tenderfoots meedogenloos aan de kaak worden gesteld.

De man van Washington is net zoals vele andere verhalen van Lucky Luke gebaseerd op een ware gebeurtenis. Een presidentskandidaat besluit een rondreis te maken en op die manier in contact te komen met zijn kiezers. Maar hij wordt van alle kanten bedreigd. Daarom treedt onze cowboy op als zijn bodyguard. Een presidentskandidaat, een moordenaar en een man die sneller schiet dan zijn schaduw. Met andere woorden, een Lucky Luke boordevol actie en humor.

Overige productgegevens

Held/serie: Lucky Luke
Reeks/Deel: Lucky Luke - avonturen van, de 3
ISBN: 9782884712507
Scenarist(en): Gerra, Laurent
Tekenaar(s): Achdé (Hervé Darmenton)
Genre(s): Humor, Western
Uitgever: Lucky Comics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00