Lynx 2 - Boek 2

Beschikbare uitgaven

Boek 2
Nieuw
Lynx 2
Softcover
€ 9,95
Boek 2
Nieuw
Lynx 2
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

In de verre toekomst onderzoeken agenten van het Interplanetaire Departement ter Preventie van Ecologische Rampen verschillende planeten die verspreid zijn over de hele melkweg..

Agenten Bor en Annet van IDPER (het Interplanetaire Departement ter Preventie van Ecologische Rampen) worden naar Sylezia2, een ijzige bosplaneet, gestuurd. De wereld is dunbevolkt en is het slachtoffer van een opeenvolging van ecologische rampen: smeltend ijs, gigantische bosbranden, verwoestende cyclonen, met de complete ontregeling van de fauna en flora als gevolg... Deze rampen zouden te wijten zijn aan de intensieve exploitatie van Ardium, een broeikasgas dat de infraroodstraling die wordt uitgezonden door de zon van Sylezia2 tegenhoudt. De ecologische schade als gevolg van de opwarming van de planeet is des te alarmerender omdat Sylezia2 zojuist een dictatoriale regering heeft aangenomen die zich recentelijk heeft afgescheiden van de Federatie en haar milieuvoorschriften.

Elk nieuw deel laat je nieuwe vreemde werelden ontdekken. Telkens worden ook verschillende ecologische rampen en de problemen die zij met zich meebrengen tegen het licht gehouden. Lynx is een sciencefictionreeks voor liefhebbers van Centaurus, Europa en Aldebaran.

Overige productgegevens

Held/serie: Lynx
Reeks/Deel: Lynx 2
Scenarist(en): Perrotin, Serge
Tekenaar(s): Eremine, Alexandra
Genre(s): Science Fiction, Thriller

In deze reeks

1. Boek 1
3. Boek 3

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00