Maarten Milaan - Integraal 3 - Wereldpiloot

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wereldpiloot
Nieuw
Maarten Milaan - Integraal 3
Hardcover
€ 34,95

Inhoud

Bevat de volgende verhalen:

3. Adeline of het Einde van de Nacht, 5. Het Kind van de Horde en 7. Een Schaduw Kwam Voorbij

Maarten Milaan is een vrije vogel, die met zijn oude vliegtuigje, de ‘Pelikaan’, in de verste uithoeken van de aardbol transport- en taxivluchten uitvoert. Hij raakt geregeld betrokken bij kwesties waarin hij door zijn gevoel voor rechtvaardigheid gedwongen wordt partij te kiezen. Zo belandt hij keer op keer in het kamp van de onderdrukten en moet het dan opnemen tegen patsers, potentaten en jagers op groot wild.

De stripreeks, die circa dertig jaar lang in het weekblad Kuifje heeft gestaan, maakte door de bijzondere en vaak persoonlijk getinte scenario’s van Christian Godard grote indruk op meerdere generaties lezers en veel stripliefhebbers kunnen zich nog altijd exact bepaalde verhalen herinneren.

In deze derde van in totaal vier bundelingen worden chronologisch alle verhalen afgedrukt die verschenen tussen 1978 en 1981, inclusief de moeilijker te vinden korte verhalen, met waar nodig gecorrigeerde vertalingen en volledig nieuwe letteringen. Ook is weer een groot door Patrick Gaumer samengesteld dossier aanwezig, waarin Godard vertelt over zijn carrière, zijn andere langlopende strip Norbert & Kari, en over het ontstaan van elk verhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Maarten Milaan
Reeks/Deel: Maarten Milaan - Integraal 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034309013
Scenarist(en): Godard, Christian
Tekenaar(s): Godard, Christian
Genre(s): Avontuur, Vliegtuigen
Uitgever: Arboris

In deze reeks

1. Vliegtuigtaxi
2. Luchtschipper

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00