Maartje - Drie avonturen van Maartje

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bevat drie verhalen zowel in zwart/wit gereproduceerd van de originele tekeningen) als in kleur (gereproduceerd uit Tina weekblad). 

Dick Vlottes heeft 3 zwart/wit-afleveringen van het verhaal 'Maartje op safari' nagetekend, aangezien de originelen zoek waren.

Maartje Nobel is een buitenkind, gek op de natuur, op vrijheid en op dieren. Haar moeder is een typisch stadsmens en dat botst dus nogal eens.
Maartjes vader is omgekomen bij een ongeluk en dat is een van de redenen, dat ze op een gegeven moment moeten verhuizen naar een boerderij buiten. Dit tot grote afschuw van Maartjes moeder, maar tot grote vreugde van Maartje. Hier beleeft zij haar avionturen, waarbij de natuur en de dieren een belangrijke rol spelen.

Overige productgegevens

Held/serie: Maartje
Reeks/Deel: Maartje
ISBN: 9789490755027
Scenarist(en): Winkel, Marjolein
Tekenaar(s): Wijn, Piet
Uitgever: KEIJ-POSITION, THE

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00