Mac Coy - Integraal 3 - Scalpenhandel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Scalpenhandel
Nieuw
Mac Coy - Integraal 3
Luxe
€ 59,95

Uitgave omschrijving

De luxe versie heeft een mooie linnen omslag die van de normale HC afwijkt. De oplage is gelimiteerd op 100 exemplaren en bevat een speciale ex-libris met stempel die door middel van piezografie een optimale kwaliteit verkregen heeft!

Inhoud

De avonturen van Alexis Mac Coy spelen zich af tegen het einde van de Amerikaanse burgeroorlog, ongeveer rond dezelfde tijd als die van Blueberry en De Blauwbloezen. Mac Coy draagt het uniform van de Zuidelijken als hij gevangen wordt genomen door Noordelijke troepen, maar aan het eind van de oorlog wordt hij wegens zijn dapperheid bevorderd tot sergeant-major en al gauw belast met een reeks moeilijke opdrachten.

Samen met zijn vaste tekstschrijver Gourmelen maakte tekenaar Palacios tot en met 1999 21 albums, die bij ons helaas allemaal op slecht houthoudend papier werden afgedrukt, wat een ongelukkige combinatie was met de doorwerkte, kleurrijke stijl van de tekenaar. Voor deze bundelingen is daarom gekozen voor hoogwaardig machinecoated papier, dat ideaal is voor het werk van Palacios. Elke bundel bevat drie complete verhalen, die opnieuw vertaald en geletterd zijn en waaraan een dossier wordt toegevoegd met achtergrondinformatie en niet eerder gepubliceerde illustraties.

In deze bundel zijn de verhalen De scalpenjagers, Little Big Horn en De duivelskloof opgenomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Mac Coy
Reeks/Deel: Mac Coy - Integraal 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034308764
Scenarist(en): Gourmelen, J.P.
Tekenaar(s): Palacios, Antonio Hernandez
Genre(s): Western
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Scalpenhandel
Nieuw
Mac Coy - Integraal 3
Hardcover
€ 29,95

In deze reeks

1. De legende van Mac Coy
2. Gezocht: Mac Coy

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00