Explora (Collectie) - Magellaan: Naar het Einde van de Wereld

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Magellaan: Naar het Einde van de Wereld
Nieuw
Explora (Collectie)
Hardcover
€ 20,95

Inhoud

Glénat lanceert de collectie Explora Elk album is een one-shot over een ontdekkingsreiziger. De collectie Explora is geen strikte biografie over de grootste wapenfeiten van de ontdekkingsreizigers in spe. Alle historische feiten, situaties en personen kloppen, maar er is ruimte voor verbeelding. Verschillende tekenaarsduo's wisselen elkaar af voor een regelmatige publicatie van de albums.

Magellaan: Tot aan het Einde van de Wereld heeft natuurlijk de Portugees Ferdinand Magellaan (1480-1521) in de hoofdrol. In opdracht van de Spanjaarden zeilde hij als eerste de wereld rond omdat hij ervan was overtuigd dar er een doorgang mogelijk was van de Atlantische Oceaan naar de Stille Oceaan. In 1521 kwam hij om op de Filippijnen waar de lokale bevolking 'm afslachtte. Clot portretteert 'm als een believer die als enige aan boord van zijn gelijk is overtuigd. Hij beschrijft ook de omstandigheden van de terugreis die zelden worden belicht, maar eigenlijk voor meer spanningen en problemen zorgen.

Overige productgegevens

Held/serie: Magellaan
Reeks/Deel: Explora (Collectie)
ISBN: 9789069699424
Scenarist(en): Clot, Christian
Tekenaar(s): Orenge, Bastien , Verguet, Thomas
Genre(s): Reizen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00