Magic 7 1 - Nooit alleen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Nooit alleen
Nieuw
Magic 7 1
Softcover
€ 7,50

Inhoud

Ze zijn met zeven. Zeven tieners. Zeven magiërs. Zeven helden met bovennatuurlijke gaven verbonden door één missie, een zoektocht. Samen kunnen ze de wereld redden, of vernietigen! Hun belangrijkste taak op dit ogenblik? Op tijd komen in de les.

In dit eerste deel gaat Leo, die met geesten kan communiceren, naar een nieuwe school. Hij komt al gauw in de verleiding om zijn bijzondere gave te gebruiken om zich te verdedigen tegen de kleine etters die de speelplaats terroriseren. Hij ontmoet er Farah, die haar lichaam deelt met een demonisch wezen en Hamelen, die de taal van dieren verstaat. Wanneer Leo onterecht van diefstal beschuldigd wordt, trekt het drietal op onderzoek uit. Tijdens hun speurtocht ontmoeten ze andere kinderen met bovennatuurlijke gaven.

Nieuwe fantasiereeks over zeven tieners met bovennatuurlijke gaven. Scenario door Toussaint (Holly Ann) op tekeningen van Quattrocchi (werkte als freelancer voor Disney en Marvel Comics).

Overige productgegevens

Held/serie: Magic 7
Reeks/Deel: Magic 7 1
ISBN: 9789031434183
Scenarist(en): Toussaint, Kid
Tekenaar(s): Quattrocchi, Giuseppe
Genre(s): Actie, Fantasy
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

2. Tegen allen!
3. Het beest is terug
4. Hoe het begon

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00