Magiërs 1 - Aldoran

Beschikbare uitgaven

Aldoran
Nieuw
Magiërs 1
Softcover, Eerste druk (2020)
€ 13,25
Aldoran
Nieuw
Magiërs 1
Hardcover
€ 24,95
Aldoran
Nieuw
Magiërs 1
Softcover
€ 11,25

Inhoud

Magiërs, Een nieuwe spin-off van de reeks Elfen, Dwergen en Orks & Goblins. De serie situeert zich na deel 16 van Elfen.

Alhoewel Magiërs in de zelfde wereld zich afspeelt kan je de verhalen los van elkaar perfect lezen. Scenarist Istin heeft zelf met David Courtois een kleine bijbel opgemaakt om zelf controle te blijven behouden op de coherentie van de reeks. Alhoewel dat lezers soms fouten naar hen door sturen (bv in deel 7 wordt een vuurwapen getoond wat niet echt kan in een middeleeuws kader.)

Magiërs is voorzien uit 4 delen. Die elk zullen bestaan uit de 4 wegen van de Magie nl.: 1. Alchimie 2. Elementalisme 3. Zwarte Kunst 4. Runen. Er zullen 4 tekenaars aan werken nl. Kyko Duarte (Elfen,..) Stéphane Créty (Drakenbloed, Elfen, Conquests), Laci (Sherlock Holmes bij Daedalus) en Bojan Vukic (Merlijn de Profeet, Elfen, Orks & Goblins). Istin zal samen met Jarry elk 2 delen schrijven. Indien succes kunnen er meer verhalen komen.

Tyrom, een oude kluizenaar, blijft ondanks zichzelf bij Shannon, een ondeugend kind van Castlelek. Deze onafhankelijke stad wordt begeerd door koning Gerald die van plan is het aan zijn koninkrijk te annexeren. Dus wanneer Tyrom een ​​huurling ziet die Shannon bedreigt, grijpt hij in. Het volgende moment liggen de stomende resten van de huurling aan zijn voeten. Hij begrijpt niet wat er zojuist is gebeurd. Is hij een magiër? En zo ja? Waarom verloor hij zijn geheugen?

Overige productgegevens

Held/serie: Magiërs
Reeks/Deel: Magiërs 1
Scenarist(en): Istin, Jean-Luc
Tekenaar(s): Duarte, Jose Francisco Kyko
Genre(s): Fantasy

In deze reeks

2. Eragan
3. Altherat
4. Arundil
5. Shannon
6. Yoni
7. Soliman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00