Malaterre 1 - Eerste deel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Eerste deel
Nieuw
Malaterre 1
Hardcover
€ 29,95

Uitgave omschrijving

"Start van het tweeluik door de Franse stripmaker Pierre-Henry Gomont dat hij in 2018 na acht jaar voltooide. Het is gebaseerd op zijn eigen jeugdjaren. Sherpa voegt aan beide albums van het tweeluik extra pagina's toe. In deel 1 is dat een interview met de auteur, in het in februari (2023) te verschijnen deel 2 krijg je er een dossier met schetsen en tekeningen bovenop."
Stripspeciaalzaak.be

Inhoud

Gabriel heeft Malaterre teruggekocht, het landgoed dat zijn voorouders meer dan een eeuw eerder diep in het Afrikaanse jungle uit de grond hebben gestampt. Hij wil de familie-eer herstellen en zijn kinderen een nieuwe toekomst bieden. Maar hij weet niets van de bosbouw en heeft evenmin enig benul van het leven in het verre Afrikaanse land. Tegen de wil van hun moeder kiest hij samen met zijn twee oudste kinderen voor een ongewis avontuur. Een droom die gedoemd is om in rook op te gaan?

Indrukwekkende striproman, winnaar van de juryprijs in Angoulème, 2019. Groots familiedrama in de jungle van Afrika. Een vader neemt zijn kinderen ‘mee op reis’ uit Frankrijk zonder medeweten van hun moeder. De jongeren leren een andere wereld en een andere vader kennen.

Malaterre is een knappe karakterstudie van een even manipulatieve als gedreven vader die probeert het geluk naar zijn hand te zetten – tegen elke prijs!

Overige productgegevens

Held/serie: Malaterre
Reeks/Deel: Malaterre 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882240
Scenarist(en): Gomont, Pierre-Henry
Tekenaar(s): Gomont, Pierre-Henry
Genre(s): Avontuur, Biografie
Uitgever: Sherpa

In deze reeks

2. Tweede deel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00