Malcolm Max 1 - Body Snatchers

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Body Snatchers
Nieuw
Malcolm Max 1
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Malcolm Max en zijn prachtige metgezel Charisma, de halfvampierin, stuiten in het Londen van 1889 op vreemde gebeurtenissen die een zware wissel op hun leven trekken. In het flikkerende licht van gaslampen vindt een reeks gruwelijke vrouwenmoorden plaats, die afgelopen had moeten zijn met de executie van ‘De Dichter’. De bloedige reeks houdt mogelijk verband met de toenemende roof van lijken die Malcolm Max onderzoekt in opdracht van de geheime loge ‘Custodes Lucis’. Al snel ondervinden de vampierjager en de halfvampier aan den lijve hoe snel je van jager kunt veranderen in prooi.

Een seriemoordenaar die opstaat uit het graf, mysterieuze ontvoeringen, een sinistere duivel, koelbloedige moorden, verraderlijke intriges, bizarre uitvindingen, exotische dodenrituelen, een held die verdacht wordt van moorden, de allereerste kus van een vrouwelijke halfvampier. Het komt allemaal samen in dit victoriaanse griezelverhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Malcolm Max
Reeks/Deel: Malcolm Max 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463736930
Scenarist(en): Mennigen, Peter
Tekenaar(s): Römling, Ingo
Genre(s): Avontuur, Detective
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00