Marc-Antoine Mathieu - Collectie - De krochten van het Vourlé

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De krochten van het Vourlé is een bijzondere visie op het Louvre, in de reeks waarin eerder enthousiast ontvangen titels verschenen als IJstijd en De hemel boven het Louvre. Het biedt een uitdagend en prikkelend inkijkje in het functioneren van het grootste museum van de wereld. Weten hoe het kan dat cultureel werelderfgoed de eeuwen heeft doorstaan? Begrijpen waar de geheimzinnige glimlach van de Mona Lisa vandaan komt? Snappen hoe het ‘lijstontwerp’ van tentoonstellingen raakt aan de kunst van het beeldverhaal?

Marc-Antoine Mathieu biedt welkome inzichten, die raken aan grotere filosofische vraagstukken over het behoud van werelderfgoed en de vraag hoe de oervorm van beeldende kunst zich verhoudt tot het beeldverhaal van nu.

Overige productgegevens

Held/serie: Marc-Antoine Mathieu - Collectie
Reeks/Deel: Marc-Antoine Mathieu - Collectie
ISBN: 9789072093172
Scenarist(en): Mathieu, Marc-Antoine
Tekenaar(s): Mathieu, Marc-Antoine
Genre(s): Kunst
Uitgever: Zet. El

In deze reeks

3 seconden
De Tekening
Sens

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00