Marsu Kids 1 - Net uit het ei

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In Palombië kan iedereen maar beter op zijn hoede zijn: de Marsu Kids zijn op pad! Papa en mama Marsupilami hoeven maar even onoplettend te zijn, en de kleintjes trekken er alleen op uit. Zo gaat dat met de jeugd van tegenwoordig. En dat de kleintjes al meteen een eigen karakter hebben, zal iedereen geweten hebben...
In de gloednieuwe spin-off ‘Marsu Kids’ stelen de kleine Marsupilami’s de show. De tekeningen zijn van Didier Conrad, die samen met zijn vrouw Sophie Commenge (Wilbur) het scenario schrijft. Humor, poëzie, guitigheid en Olympisch turnen, in dit album zit het allemaal! En het geeft de fans een beeld van het leven van alledag in het groenste stukje oerwoud op Aarde.

De legende rond een van de meeste geniale schepsels
van de stripwereld, bedacht door grootmeester André
Franquin, blijft leven. Bi bi bi!

Overige productgegevens

Held/serie: Marsu Kids
Reeks/Deel: Marsu Kids 1
ISBN: 9782354260583
Scenarist(en): Conrad, Didier , Franquin, André
Tekenaar(s): Conrad, Didier , Wildhardt, Fedor
Genre(s): Humor, Kinderen
Uitgever: Marsu Productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00