Marsupilami 32 - Bienvenido a Bingo

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bingo is een stad van casino's, echte mannen en vette wagens. Een paradijs voor macho's en de hel voor alle andere mensen op de planeet. Het leven is er een en al blingbling, tot Diane Forest arriveert. Zij komt de oudste cactus ter wereld onderzoeken, voor die verdwenen is. In haar eentje zet ze de hele stad op stelten. En dan blijkt bovendien dat in haar reistas de jonge marsupilami Bibi mee naar Bingo is gereisd. De plaatselijke politie staat op zijn achterste poten.

Vrolijk en avontuurlijk verhaal dat snel het hart van alle lachebekken zal veroveren. De terugkeer van Tante Diane, etnobotaniste van de marsupilami's. De marsupilami's tegen het machisme en feministische overpeinzingen in een avonturenverhaal. Treffende humor en verborgen details.

Overige productgegevens

Held/serie: Marsupilami
Reeks/Deel: Marsupilami 32
ISBN: 9789031437382
Scenarist(en): Colman, Stéphane
Tekenaar(s): Batem (Luc Collin)
Genre(s): Humor
Uitgever: Marsu Productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00