Martha Washington 1 - Een Amerikaanse droom

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een Amerikaanse droom
Nieuw
Martha Washington 1
Softcover
€ 17,50

Inhoud

Frank Miller (DARK KNIGHT, SIN CITY) en Dave Gibbons (WATCHMEN) — twee stripgiganten — vertellen het verhaal van Martha Washington. Als gettokind heeft ze alles tegen: ze is arm, vrouw en zwart. Toch vecht ze zich eruit. Zonder ooit haar integriteit en moed te verliezen zet ze zich in om de wereld te redden.

Martha's wereld is er slecht aan toe. Multinationals kappen het regenwoud en voeren oorlog tegen regeringstroepen, de surgeon general beveelt een kruistocht tegen 'vuil', neonazi's bezetten ruimtewapens en de president verandert de grondwet naar believen. Miller noemde Martha 'de meest heroïsche figuur die ik ooit heb beschreven'.

Met dit boek begint een driedelig SF-meesterwerk, dat sinds het met een Eisner Award bekroond werd nog niets aan kracht heeft ingeboet. Met gerestaureerd beeld, een nieuwe en complete vertaling van alle oorspronkelijke hoofdstukken, een voorwoord van Miller en een inleiding van Gibbons.

Overige productgegevens

Held/serie: Martha Washington
Reeks/Deel: Martha Washington 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789049501648
Scenarist(en): Miller, Frank
Tekenaar(s): Gibbons, Dave
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Vliegende Hollander

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00