Marvel 1602 - Marvel 1602

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Herdruk

Inhoud

In Marvel 1602 presenteren schrijver Neil Gaiman en tekenaar Andy Kubert een uniek beeld van het Marvel-universum, vierhonderd jaar in het verleden. Klassieke Marvel-iconen als de X-Men, Spider-Man, de Fantastic Four en Daredevil duiken op in deze intrigerende wereld van zeventiende-eeuwse wetenschap en tovenarij. Direct herkenbaar voor de lezer, maar toch subtiel anders. Marvel 1602 combineert klassieke Marvel-actie en -avontuur met de historisch correcte setting van de regeerperiode van koningin Elizabeth, wat resulteert in een unieke serie zoals Marvel Comics er nooit eerder een heeft uitgegeven.

Korte inhoud:
Het jaar is 1602 en in England gebeuren vreemde dingen; Dr. Stephen Strange, de hofmagiƫr van koningin Elizabeth, voelt aan dat de merkwaardige weersomstandigheden van de laatste tijd geen natuurlijke oorzaak hebben. Sir Nicolas Fury, Elisabaths topspion, weet te voorkomen dat de koningin wordt vermoord door een aantal gevleugelde wezens die volgens zeggen werken voor een gestoorde despoot die Doom heet. Steeds vaker wordt melding gemaakt van 'heksengebroed', jongelui met fantastische, bovenmenselijke gaven.

Overige productgegevens

Held/serie: Marvel 1602
Reeks/Deel: Marvel 1602
Taal: Engels
Scenarist(en): Gaiman, Neil
Tekenaar(s): Kubert, Andy
Genre(s): Superhelden
Uitgever: Marvel

Ook beschikbaar

Marvel 1602
Nieuw
Marvel 1602
Softcover
€ 19,90

In deze reeks

Spider-Man

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00