Matt Peterson 1 - London Running

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

London Running
Nieuw
Matt Peterson 1
Softcover
€ 7,95

Inhoud

Casterman kondigt voor september het eerste deel van de nieuwe reeks Matt Peterson aan. Aan het roer staan tekenaar Stom en scenarist Laurent-Frédéric Bollée (ApocalypseMania, De Pijl van Nemrod). Achter het pseudoniem Stom schuilt veeltekenaar Jean-Yves Delitte die na Achter de Schermen van de Macht, die hij liet vallen, nu dus opnieuw actief is voor uitgeverij Casterman.
Matt Peterson is een een fotoreporter, een geboren verleider ook. Hij werkt voor de Franse sportkrant L'Equipe en verslaat voor hen in Londen de Olympische Spelen die in werkelijkheid ook in juli 2012 doorgingen. Miroslav Palick, een Tsjechische atleet, trekt de aandacht van de jonge journalist. Om de waarheid te kunnen uitspitten, moet hij de degens kruisen met Scorpio Holding, een machtig conglomeraat dat actief is in de sportbusiness.
Elk album in de reeks is een afgerond verhaal en is derhalve afzonderlijk te lezen. Elk verhaal speelt zich tevens af tegen de achtergrond van een bekend sportevenement waar Matt telkens onfrisse zaakjes op het spoor komt. Het eerste deel telt 56 pagina's en verschijnt in softcover.

Overige productgegevens

Held/serie: Matt Peterson
Reeks/Deel: Matt Peterson 1
ISBN: 9789030367321
Scenarist(en): Bollée, Laurent-Frédéric
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Sport, Thriller
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00