Mauro Caldi 1 - Mille Miglia

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Mauro Caldi van Michel Constant en Denis Lapière is al een ouwetje. De reeks startte in 1987 bij De Spiegel, dus ook in het Nederlands. Na twee albums en het verdwijnen van De Spiegel ging de reeks tot 1993 verder in het Frans, maar stopte de vertaling. Paquet herdrukte alle zes albums en de auteurs herwonnen de zin om er dit jaar een zevende en laatste album aan toe te voegen. Lees deze reeks en je begrijpt waarom Lapière is gevraagd om de reboot van Michel Vaillant te schrijven.

Mauro is een vindingrijke, slimme monteur en ook een beetje een waaghals. Hij droomt ervan racepiloot te worden. Hij wil zijn kans wagen op de meest prestigieuze race, de Mille Miglia. Maar de medaille heeft een keerzijde en het enthousiasme van de jonge held grenst soms aan de naïviteit.

Mauro Caldi is gesitueerd in het Italië van de jaren 1950, tussen de maffia en de Ferrari's. Elk album is een afgerond verhaal en zal liefhebbers van klassieke, Franco-Belgische strips met een klare lijn bekoren.

Overige productgegevens

Held/serie: Mauro Caldi
Reeks/Deel: Mauro Caldi 1
ISBN: 9782871420279
Scenarist(en): Lapière, Denis
Tekenaar(s): Constant, Michel
Genre(s): Auto's, Klassiek
Uitgever: De Spiegel

In deze reeks

2. CineCitta
3. De dievegge
4. De baai der leugenaars
5. De oorlog van de families
6. Ferrari dieven
7. De oude dame

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00