Max Havelaar - Max Havelaar - De Graphic Novel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Luxe editie inclusief 22 pagina's dossier is genummerd en verschijnt in een oplage van 400 exemplaren. Inclusief een genummerde en door Eric Heuvel gesigneerde prent

Inhoud

De Max Havelaar als graphic novel. Het belangrijkste werk uit de Nederlandse literatuur is ter gelegenheid van het Multatuli jaar bewerkt tot een graphic novel door Jos van Waterschoot (oud conservator van het Multatuli huis) en Eric Heuvel gevierd auteur van De ontdekking en Quaco - leven in slavernij. Hierdoor bereikt de Max Havelaar een nieuw (jong) publiek maar is het voor iedereen die bekend is met het werk tevens een unieke ervaring om de Max Havelaar nu als graphic novel te beleven.

Overige productgegevens

Held/serie: Max Havelaar
Reeks/Deel: Max Havelaar
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088866722
Scenarist(en): Multatuli (Eduard Douwes Dekker) , Waterschoot, Jos van
Tekenaar(s): Heuvel, Eric
Genre(s): Historisch
Uitgever: Uitgeverij L

Ook beschikbaar

Max Havelaar - De Graphic Novel
Nieuw
Max Havelaar
Hardcover
€ 22,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00