Meisje van de Yukon, het 1-3 - Pakket

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

* De trap naar het goud

* Gespleten hoofd

* Eldoradores

Inhoud

Op een nacht in april haalt Justin Christina bij haar vader weg. Hij wil naar Yukon Territory, in het uiterste noordwesten van Canada, waar op dat ogenblik de goudkoorts heerst. In de trein ontfermt Christina zich over Alison, een meisje dat door haar familie in de steek werd gelaten nadat ook haar ouders het goudvirus hebben opgelopen. De reis verloopt niet voorspoedig. Na een verschrikkelijk ongeluk maken de drie hoofdrolspelers kennis met Lew Frane, een zakenman die op zoek is naar zijn vrouw. Kort daarop zet Justin zijn vrouw onder druk. De twee vluchten verder, na Lew te hebben belazerd. Ze laten ook Alison achter. Justin is eigenlijk doodsbang. Hij wordt achternagezeten door zijn ex-partners Sydney (die zwanger van hem is) en Doug, twee bankrovers. Zij zitten Justin op de hielen en ze zullen hem desnoods volgen tot in het meest onherbergzame deel van het Canadese noorden.

Overige productgegevens

Held/serie: Meisje van de Yukon, het
Reeks/Deel: Meisje van de Yukon, het 1-3
Scenarist(en): Radovic, Sinisa
Tekenaar(s): Thirault, Philippe
Genre(s): Western
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00