Arcadia Archief 68 / Melisande - Archief 3 - Feeën tegen tovenaars

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Feeën tegen tovenaars
Nieuw
Arcadia Archief 68 / Melisande - Archief 3
Luxe
€ 55,00

Inhoud

Melisande gedijt goed onder haar warm Arcadia-dekentje. Met 'Fee‘n tegen Tovenaars' is ze immers reeds toe aan een 3deÿalbum in de geroemde Arcadia Archief-collectie. Ook in dit nieuwe album brengen diverse pittige gags een groter verhaal naar de oppervlakte.

Melusine, het nichtje van Melisande, schrijft zich in op de school van Melisande maar valt in die gevreesde tovenaarswereld al snel ten prooi aan leraren die vreselijke vloeken en het bedenken van rampzalige drankjes hoog in het vaandel voeren. Veel tijd voor de lessen heeft Melusine echter niet, want steeds meer leerlingen worden ziekÉ Zijn er drugs in het spel? Beide nichtjes starten hun speurtocht en krijgen daarbij zelfs een heuse inquisitie te verwerken.

De komische reeks Melisande, over een schrander en knap heksje dat school loopt in de middeleeuwen, werd in 2019 in het Frans na 27 delen stopgezet door uitgeverij Dupuis. Een gelijkaardig lot was de serie al veel eerder in het Nederlands beschoren, na slechts 16 delen. De verhalen die Arcadia uitgeeft zijn zoals steeds van de hand van Clarke en bulken van de komische situaties, voorwaar een reeks om te koesteren!

Overige productgegevens

Held/serie: Melisande
Reeks/Deel: Arcadia Archief 68
Subreeksen/Deel: Melisande - Archief 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491657870
Scenarist(en): Clarke (Frédéric Simon)
Tekenaar(s): Clarke (Frédéric Simon)
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00