Messenger 3 - De aartsengel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De aartsengel
Nieuw
Messenger 3
Softcover
€ 8,99

Inhoud

In Jeruzalem is de ontdekking van het graf van de apostel Jacobus de Mindere uitgelopen op een drama. Simon Cohen, de ontdekker ervan, kwam om bij de ontploffing van zijn laboratorium waar hij de resten onderzocht van wie mogelijk de eigenste broer van Christus was. Deze aaslag werd uitgevoerd in opdracht van Christus Causa, een radicaal katholiek groepje dat het niet kon verdragen dat men de maagdelijkheid van Maria in vraag stelde.
Sarah Cohen, geneticus en weduwe van Simon, zet het onderzoek van haar man verder. Ze gaat op zoek naar een reliek van Christus om het DNA van Jezus te vergelijken met zijn veronderstelde broer.
Vader Gabriël, die zich tot de religie keerde nadat hij lijfwacht was voor een gouverneur, die naderhand president van de Verenigde Staten werd, wordt met geweld gerekruteerd door Christus Causa.
Eens binnen de organisatie beseft Gabriël de dreiging die boven Sarah hangt en besluit haar te beschermen tijdens haar zoektocht, hoe gevaarlijk en profaan die ook is. Van de waanzin van Hitler tot de fratsen van generaal Patton, het onderzoek van Sarah en Gabriël zal ze op de duistere zijpaadjes van de geschiedenis leiden

Overige productgegevens

Held/serie: Messenger
Reeks/Deel: Messenger 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085520191
Scenarist(en): Richez, Hervé
Tekenaar(s): Mig
Genre(s): Thriller
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00