Messenger 4 - Morgen de geschriften

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

2e cyclus deel 1/3

In het onderzoekcentrum van Los Alamos heeft professor Gurzmann net een zeer krachtige kwantumcomputer op punt gesteld. De computer zal gebruikt worden om een niet te kraken communicatiecode voor het Amerikaanse leger te ontwikkelen. Als test laat hij de machine één van de meest onthutsende raadsels van de schepping ontcijferen : de geheime code van de bijbel….
Er blijken inderdaad voorspellingen in de bijbel verstopt te zitten, maar die werden, tot op vandaag, pas ontdekt nadat de gebeurtenis al had plaatsgevonden.
En wat als de fenomenale rekenkracht van deze computer erin slaagt om het cryptogram in de Heilige Boeken bloot te leggen en de code te kraken ?
En wat als die gedecodeerde boodschappen plots een poort zouden openen naar de toekomst ?
En wat als die toekomst de Heilige Lans, het wapen dat Jezus in de zij doorboorde, tot een cruciaal element omtovert ?
Een lans die in het bezit was van vader Gabriël. Hij was de Messenger, nu is hij degene langs wie de Heilige Geschriften tot uiting zullen komen…

Overige productgegevens

Held/serie: Messenger
Reeks/Deel: Messenger 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085520481
Scenarist(en): Richez, Hervé
Tekenaar(s): Mig
Genre(s): Thriller
Uitgever: SAGA Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00