Metabaronnen, de - Castaka 2 - De rivalen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De rivalen
Nieuw
Metabaronnen, de - Castaka 2
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

In de Metabaronnen-Castaka wordt onthuld hoe de Metabaronnen afstammen van de Castaka-stam, een bende piraten zonder God of gebod, die op een klein planeetje in een uithoek van de melkweg bloedig strijd leveren met de stam van de Amakura. Tijdens een veldslag wordt koningin Castaka ontvoerd en verkracht door koning Amakura. Het daaruit voortkomende kind zal de eerste voorvader worden van de toekomstige Metabaronnen.

Met diverse jaren(!) vertraging heeft tekenaar Das Pastoras vorig jaar eindelijk het tweede en afsluitende deel van de reeks Castaka ingeleverd bij de Franse uitgever. Castaka hoort bij De Metabaronnen en beschrijft hoe de kaste van de Metabaronnen ontstaan is. Tijdens de productie van de Nederlandstalige editie ontdekten we dat Jodorowsky en Pastoras sinds de verschijning van het Franse deel 2 het verhaal nog flink hebben uitgebreid, omdat ze kennelijk niet helemaal tevreden waren met hoe het verhaal aanvankelijk werd afgerond. Dat heeft tot gevolg dat de Arboris-uitgave nu 64 bladzijden zal gaan tellen, 8 meer dan de Franse! Deze pagina's zijn tot nu toe alleen gepubliceerd in een Franse integrale editie en verschijnen nu voor het eerst in een normale albumuitgave. De Rivalen vormt het tweede en afsluitende deel van deze reeks over de voorouders van de Metabaronnen.

Overige productgegevens

Held/serie: Metabaronnen, de
Reeks/Deel: Metabaronnen, de - Castaka 2
ISBN: 9789034305008
Scenarist(en): Jodorowsky, Alejandro
Tekenaar(s): Das Pastoras (Julio Martínez Pérez)
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

De rivalen
Nieuw
Metabaronnen, de - Castaka 2
Softcover
€ 9,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00