Mexicana 3 - Deel 3

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Deel 3
Nieuw
Mexicana 3
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Niets kan een bloedband verbreken. Geen man, geen wet, geen kartel.

Emmett is tegen wil en dank gaan werken voor drugsbaas Angel Moreno en geniet door zijn staat van dienst - hij is een veteraan die vocht in Irak en Afghanistan - respect bij de mensen van het kartel én bij de campesinos uit de buurt. Hij wordt door iedereen El Gringo Loco genoemd. Angel had Emmett beloofd zijn zoon vrij te laten nadat hij een 'contract' had afgewerkt, maar Angel lijkt nu op die beslissing te willen terugkomen. En dus heeft Emmett nog maar één doel: zijn zoon terugvinden en hem redden uit het hol van de leeuw. Maar dat zou wel eens kunnen uitdraaien op een harde confrontatie... en een bloedbad.

Slot van de reeks. Een brutale politiethriller in het Mexicaanse drugmilieu. Het verhaal van een vader die er alles voor overheeft om zijn zoon te redden. Scenario door Matz van De Killer en zijn Amerikaanse coscenarist Mars. Van de tekenaar van Luka, Ethan Ringler.

Overige productgegevens

Held/serie: Mexicana
Reeks/Deel: Mexicana 3
ISBN: 9789462940017
Scenarist(en): Mars (Steven Marten) , Matz (Alexis Nolent)
Tekenaar(s): Mezzomo, Gilles
Genre(s): Detective, Thriller
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Deel 1
2. Deel 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00