Michel Vaillant - Seizoen 2 5 - Heropstanding

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Heropstanding
Nieuw
Michel Vaillant - Seizoen 2 5
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Het hele bedrijf Vaillant wordt ontmanteld door Slate, die alle neonreclames weghaalt om ze te vervangen door de zijne. Het bedrijf van de familie Vaillant bestaat niet meer. Bij Jean-Pierre Vaillant komt de klap zo hard aan dat hij heeft geprobeerd om zelfmoord te plegen. Artsen proberen in het ziekenhuis des Invalides zijn leven te redden.

Michel Vaillant, die onder de indruk is van de wanhoopsdaad van zijn broer, laat alles in de steek en vertrekt naar Kivu, waar hij zal proberen een gewonde vrachtwagenchauffeur te redden. Het is een ondankbare opdracht voor iemand die zijn eigen broer niet heeft kunnen helpen.

Maar op de thuisbasis van de familie verzetten een aantal mensen zich tegen het noodlot. Françoise wil het merk een nieuwe start gunnen. Met de hulp van oom Benjamin koopt ze twee elektrische eenzitters en de wagens worden in een garage van La Jonquière geprepareerd door Patrick en het team van Now Future. Zal Michel echter zelf achter het stuur willen kruipen in een wedstrijd die gereden wordt rond het ziekenhuis Les Invalides waar Jean-Pierre vecht voor zijn leven? Is Michel nog wel in staat om dit symbolische gevecht aan te gaan?

Na een avontuur waar hij vooral moest toekijken, staat onze mythische coureur nu opnieuw aan de startlijn. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan...

Overige productgegevens

Held/serie: Michel Vaillant
Reeks/Deel: Michel Vaillant - Seizoen 2 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031434619
Scenarist(en): Graton, Philippe , Lapière, Denis
Tekenaar(s): Benéteau, Benjamin , Bourgne, Marc
Genre(s): Auto's, Avontuur
Uitgever: Graton editeur

Ook beschikbaar

Heropstanding
Nieuw
Michel Vaillant - Seizoen 2 5
Hardcover
€ 17,99

In deze reeks

1. In de naam van de zoon
2. Volt
3. Hoogspanning
4. Crash
6. Rebellion
7. Macau
8. 13 dagen
9. Duels
10. Pikes Peak
11. Cannonball
12. Het doelwit
13. Verlossing

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00