Michel Vaillant - Gerestylde HC 5 - Nr 13 aan de start

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

2012 wordt voor de stripreeks Michel Vaillant het begin van een tweede leven. De legendarische autocoureur, die zijn carrière begon in het stripweekblad Kuifje en sinds 1959 ruim zeventig albums op zijn naam heeft staan, krijgt dit jaar een zeer belangrijke upgrade.
Jean Graton, die de reeks bedacht en vele tientallen jaren alle verhalen schreef en tekende, heeft al een tijd de fakkel doorgegeven aan zijn medewerkers. Uitgeverij Dupuis besloot de serie Michel Vaillant helemaal te restylen. In de loop van 2012 zullen op regelmatige momenten een aantal legendarische titels van de reeks opnieuw in een nieuw jasje uitkomen.
Een iconische reeks over de autosport, waarin alle grote coureurs maar al te graag werden opgevoerd.
Jean Graton, gepassioneerd autosportliefhebber en goede vriend van heel wat coureurs, was steeds perfect gedocumenteerd, wat de fans wisten te waarderen.

Overige productgegevens

Held/serie: Michel Vaillant
Reeks/Deel: Michel Vaillant - Gerestylde HC 5
Scenarist(en): Graton, Jean
Tekenaar(s): Graton, Jean
Genre(s): Auto's

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00