Michel Vaillant - Seizoen 2 6 - Rebellion

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Jean-Pierre Vaillant, broer van Michel en de mythische "piloot zonder gezicht", verliest helaas de strijd tegen de coma waarin hij belandde na een autocrash. Het is een nieuwe klap voor drie generaties Vaillant die gebroken zijn door het zoveelste ongeluk dat de autorenstal treft. Vader Henri houdt Ethan Dasz, die instond voor de ontmanteling van de Vaillante, verantwoordelijk voor het ongeluk. In zijn ogen is hij een moordenaar die zijn zoon tot een wanhoopsdaad dreef. Hij zal pas rust vinden als Dasz heeft geboet.

Maar dan flakkert de hoop weer op: Patrick, de zoon van Michel, maakt met hightech innovaties van Now Future een revolutionaire Vaillante startklaar voor de 24 Uren van Le Mans! Voor de clan Vaillant is dit dé kans om de rug te rechten! Spannend, donker en met spectaculaire racescènes. Michel Vaillant is en blijft de grootste autosportstrip aller tijden.

Overige productgegevens

Held/serie: Michel Vaillant
Reeks/Deel: Michel Vaillant - Seizoen 2 6
ISBN: 9789031435760
Scenarist(en): Graton, Philippe , Lapière, Denis
Tekenaar(s): Béneteau, Benjamin , Bourgne, Marc
Genre(s): Actie, Avontuur
Uitgever: Graton editeur

Ook beschikbaar

Rebellion
Nieuw
Michel Vaillant - Seizoen 2 6
Softcover
€ 8,50

In deze reeks

1. In de naam van de zoon
2. Volt
3. Hoogspanning
4. Crash
5. Heropstanding
7. Macau
8. 13 dagen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00