Midlife skater - Midlife skater

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Midlife skater
Nieuw
Midlife skater
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Floris De Smedt publiceert bij Syndikaat al de gagreeks Kapitein Ansjovis. Midlife-skater is een one-shot dat meer voor veertigplussers geschikt is... vooral voor wie zelf met een midlifecrisis kampt. Maar daar kan ook mee gelachen worden.

Midlife-skater is het doldwaze verhaal van een veertiger die naar een nieuwe stad verhuist, en aan een nieuwe, weinig creatieve bureaubaan in een metaalbedrijf begint. Zowel letterlijk als emotioneel verloren, en bij gebrek aan een creatieve uitdaging en vrienden, besluit hij voor het eerst sinds zijn kindertijd terug te gaan skateboarden.
Letterlijk met vallen en opstaan leert hij de nieuwe wereld van het skateboarden kennen, en zal hij zijn baas, skaters, robotwindmolens en allerlei mythische figuren trotseren om niet alleen te leren skateboarden, maar ook zijn eigen skateboard te ontwikkelen, en een nieuwe betekenis aan zijn leven te geven.

Overige productgegevens

Held/serie: Midlife skater
Reeks/Deel: Midlife skater
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493204256
Scenarist(en): Floris (de Smedt)
Tekenaar(s): Floris (de Smedt)
Genre(s): Humor
Uitgever: Syndikaat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00