Milan Hulsing - Collectie - De Aanslag

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In 1982 verscheen De Aanslag van Harry Mulisch, waarvan in Nederland en Vlaanderen inmiddels 750.000 exemplaren zijn verkocht. Ook internationaal oogstte het boek veel lof en het werd in veel landen een verkoopsucces.

In 1986 werd de roman door Fons Rademakers verfilmd en voor het eerst in de geschiedenis won een Nederlandse film een Oscar in de categorie beste buitenlandse film. In mei 2015 verschijnt een eigenzinnige graphic novel gebaseerd op deze moderne klassieker.

De Aanslag vertelt het spannende en tragische verhaal van Anton Steenwijk, die op jonge leeftijd bij een represaille van de Duitsers zijn vader, moeder en broer verliest. In zijn volwassen leven probeert Steenwijk via ontmoetingen met betrokkenen de ware toedracht van deze noodlottige gebeurtenis te achterhalen.

In de graphic novel verbeeldt Milan Hulsing als geen ander dit zowel ontroerende als thrillerachtige gegeven. Een ware must voor iedere liefhebber van het beeldverhaal en de moderne literatuur.

Overige productgegevens

Held/serie: Milan Hulsing - Collectie
Reeks/Deel: Milan Hulsing - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789054924463
Scenarist(en): Hulsing, Milan , Mulisch, Harry
Tekenaar(s): Hulsing, Milan
Genre(s): Oorlog
Uitgever: OB

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00