Milan Hulsing - Collectie - Donker en onnatuurlijk

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Donker en onnatuurlijk
Nieuw
Milan Hulsing - Collectie
Hc+linnen rug
€ 39,99

Uitgave omschrijving

Bevat (op DVD) Milans animatiefilm Magic Show uit 2009, een 11 minuten durend "rijkelijk surreëel en messcherp" filmpje (VPRO gids, 2009) over "de illusies achter de illusies van een illusionistenkoppel" (Trouw, 2009). Deze handgeschilderde film is door Cineventura uitgebracht en is in Nederlandse bioscopen vertoond als voorfilm voor Let the Right One In / Låt den Rätte Komma In.

Inhoud

Tekenaar Milan Hulsing, in 1994 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, is bij de liefhebber bekend om zijn kleurrijke en doorwrochte strips. Minder bekend is dat hij al meer dan twintig jaar werkt aan een schaduwoeuvre van raadselachtige illustraties, waarin hij vrijelijk nieuwe stijlen, platetten en technieken uitprobeert.

Rode draad in deze illustraties is dat ze fantastische onderwerpen hebben of aansluiten bij de wereld van de cultfilm. Want de meeste hiervan vonden hun weg naar de pagina's en covers van filmblad Schokkend Nieuws. In Donker en onnatuurlijk worden de beste van deze tekeningen voor de eerste keer op groot formaat afgedrukt.

Overige productgegevens

Held/serie: Milan Hulsing - Collectie
Reeks/Deel: Milan Hulsing - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493109568
Scenarist(en): Hulsing, Milan
Tekenaar(s): Hulsing, Milan
Uitgever: Concerto books

In deze reeks

Stad van klei
De smokkelaar
Spaans rood

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00