Milana en Arlof 1 - Metcalf

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Oplage 250 ex

Inhoud

In januari 2118 was er niets fundamenteels veranderd op onze oude aarde. Het waren nog steeds de oude zakken zonder reëel tijdsbesef met een door statistieken weggevreten brein, die de planetaire lakens uitdeelden.
Kinderen konden vanaf hun tien jaar zelfstanding beslissen of ze al dan niet in de aardse familiale cocon wilden blijven. Het was professor Garland Stroker die het idee het eerst had gesuggereerd... Stroker was een genie. Hij was het die de planeet Kobadia, de bestemming van hen die voor de verwijdering hadden geopteerd, had gesticht.
Aangemoedigd door de de enthousiaste verhalen van hen die op de limietleeftijd van achttien na acht jaar terugkeerden, groeide het aantal vertreklustigen met rasse schreden.
Sommige ouders konden moeilijker dan andere accepteren dat hun kinderen hun geluk elders gingen zoeken. Maar de wet is de wet, en alles welbeschouwd, verliep alles vlot...
...vlot tot op die bewuste dag in 2127 toen...

Overige productgegevens

Held/serie: Milana en Arlof
Reeks/Deel: Milana en Arlof 1
Scenarist(en): Djian (Jean-Blaise Mitildjian)
Tekenaar(s): Rouan, Olivier
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Talent

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00