Millennium - naar Stieg Larson 6 - Gerechtigheid 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gerechtigheid 2
Nieuw
Millennium - naar Stieg Larson 6
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Niedermann is nog steeds op de vlucht en Lisbeth wil op haar proces uitpakken met belangrijke onthullingen. De leden van de "Afdeling" raken in paniek en proberen zich nog snel van alle lastige getuigen te ontdoen. Helemaal bovenaan op hun lijstje staat Mikael Blomkvist.

Met dit zesde album wordt een punt gezet achter de stripbewerking van Stieg Larssons derde roman Gerechtigheid, waarin Lisbeth een prominente hoofdrol speelt. De thriller van Stieg Larsson legt enkele belangrijke momenten bloot van de hedendaagse Zweedse geschiedenis, gebeurtenissen die ook raakpunten hebben met de binnenlandse politiek en met een aantal staatsgeheimen.

Niemand kon de romans van Larsson beter naar stripalbums adapteren dan Sylvain Runberg, die Zweden door en door kent. De Catalanen José Homs en Man namen het titanenwerk voor hun rekening om de romans in beelden te gieten en alle spelers een gezicht te geven. Ze klaarden de klus in drie jaar tijd met in totaal 372 platen. Is daarmee alles definitief voorbij? Wie weet... Binnenkort verschijnt een vierde roman op basis van aantekeningen van Stieg Larsson. Daar kijken we nu al met spanning naar uit.

Overige productgegevens

Held/serie: Millennium (Stieg Larson)
Reeks/Deel: Millennium - naar Stieg Larson 6
ISBN: 9789031433766
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Homs, José
Genre(s): Literatuur, Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

Millennium pakket

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00