Mini-Mensjes 41 - Operatie IQ

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Quasi nieuwstaat, rug heeft kreukjes van het vastpakken

Zeer zeldzaam item!!

Dokter Joachim Hondegger is op bezoek bij zijn broer Dolf, die hij al dertig jaar niet meer heeft gezien. Hij ontdekt dat die broer net als hij een wetenschapper een nieuw soort mens aan het ontwikkelen is. Maar meer komt dokter Joachim niet te weten, want Dolf wordt het slachtoffer van een erg stoutmoedige dief die... zijn hersens rooft.
Daarop roept broerlief de hulp van zijn vrienden uit Ellendam in. Zo komen de Mini-Mensjes terecht in een wereld van vliegdekschepen, onderzeeƫrs en bizarre wezens die het werk zijn van een knettergekke geleerde en zijn genetische experimenten. Maar waar de geleerde geen rekening mee heeft gehouden: de wezens keren zich tegen hem.

Overige productgegevens

Held/serie: Mini-Mensjes
Reeks/Deel: Mini-Mensjes 41
Verschijningsdatum: Week 32, augustus 2004
ISBN: 9789031426188
Scenarist(en): Seron, Pierre
Tekenaar(s): Seron, Pierre
Genre(s): Kinderen, Science Fiction
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00