Minxx - Cyberpunk 1 - Deel 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Deel 1
Nieuw
Minxx - Cyberpunk 1
Issue
€ 10,99

Uitgave omschrijving

Een Flip-comic is een stripalbum op Amerikaans formaat. Het bijzondere aan een flip-comic is, dat hij tweetalig is: een Neder­landse versie en als je de comic omdraait dan kun je de Engelse versie lezen. Tevens bevat deze flip-comic extra illustraties of pin-ups.

Met mini-poster en boekenlegger

 

Inhoud

In een sterrenstelsel, misschien niet echt far, far away, klaart de vlug pratende, snel schietende en zeer verleidelijke pre­miejager Minxx elke klus, waar dan ook. Maar wel voor een prijs!

Wanneer een van haar routineklussen, het terugvinden van de vermiste popster KIWI CREMA, flink fout loopt, door een verkeerde identificatie en verschillende verdenkingen van moord, wordt Minxx ondergedompeld in een voor haar on­bekende wereld en moet ze het opnemen tegen iemand die (of iets anders dat) nog gewelddadiger en dodelijker is dan zijzelf!

Dus, beste lezer, laat je niet verleiden door de heldere kleuren van het licht, de kermisattracties, circusvoorstellingen en oog­strelende mechanische gastvrouwen, want je bent nu niet in Las Vegas, maar in een voorstelling waarin Minxx de hoof­dattractie is!

Overige productgegevens

Held/serie: Minxx - Cyberpunk
Reeks/Deel: Minxx - Cyberpunk 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789083265360
Scenarist(en): Shand, Pat
Tekenaar(s): Molenaar, Romano
Genre(s): Science Fiction, Steam/cyber punk
Uitgever: Reboot Comics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00