Missi Dominici 1 - Het Zodiakkind

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Zodiakkind
Nieuw
Missi Dominici 1
Hardcover
€ 15,95 € 7,95

Inhoud

Nieuwe reeks voor liefhebbers van magische, mysterieuze verhalen die zich afspelen in de middeleeuwen door Benoît Dellac en Thierry Gloris bij Uitgeverij Glénat.
De Missi Dominici hebben als opdracht alle heilige relieken die over de hele wereld verspreid werden naar Rome terug te brengen. Maar de jonge Ronan Chantilly de Guivre en de ruwe Ernst Wolfräm schijnen behoorlijk vreemde christenen te zijn... In een middeleeuws dorpje worden de inwoners gefolterd en verbrand door vier ruiters van de Apocalyps. Hun doel: het Zodiakale kind terugvinden. Een jongen die naar het luidt verbazingwekkende magische krachten bezit. Een jongen die ook de belangstelling van Guivre en Wolfram zou kunnen wekken, en waarvan de verborgen talenten niet moeten onderdoen voor deze van de ruiter van de Apocalyps. God is hun voorwendsel. Maar de duivel is hun vijand... Magie, mysterie, geweld en actie in een middeleeuws tijdperk maken nog steeds een doeltreffende cocktail.

Overige productgegevens

Held/serie: Missi Dominici
Reeks/Deel: Missi Dominici 1
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Dellac, Benoît
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. Dood

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00