Missie Osirak - Missie Osirak

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Missie Osirak
Nieuw
Missie Osirak
Hardcover
€ 21,99

Inhoud

Juni 1981, de Israëlische luchtmacht vernietigt tijdens een spectaculaire aanval de enige kerncentrale uit de Arabische wereld, enkele kilometers van Bagdad. De missie van acht F-16 jachtbommenwerpers? Voorkomen dat Saddam Hoessein bezit krijgt over kernwapens waarmee hij Israël definitief van de kaart wil vegen.

Achter de schermen van deze grote geopolitieke crisis zwermde het van valse listen van verschillende geheime diensten, crisisvergaderingen en uitzonderlijke gevechtspiloten die in het grootste geheim een luchtaanval voorbereidden, die door de moderne militaire luchtmacht nog steeds beschouwd wordt als een modelvoorbeeld van een preventieve aanval.

Meeslepende docufictie over missie Osirak, een van de belangrijkste luchtaanvallen van de laatste 40 jaar. Voor de fans van De rode baron, Buck Danny, Berentand en De vliegenier. Van de auteurs van Insiders Genesis Jean-Claude Bartoll en Brahy Luc.

Overige productgegevens

Held/serie: Missie Osirak
Reeks/Deel: Missie Osirak
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085584827
Scenarist(en): Bartoll, Jean-Claude
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Actie, Historisch, Vliegtuigen
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00